Нито президентът на САЩ Доналд Тръмп, нито държавният секретар Рекс

...
Нито президентът на САЩ Доналд Тръмп, нито държавният секретар Рекс
Коментари Харесай

Държавният секретар на САЩ: С Тръмп не сме привърженици на санкциите срещу Русия

Нито президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, нито държавният секретар Рекс Тилърсън са последователи на новите наказания на Конгреса против Русия. Те могат само да попречват опитите за възобновяване на връзките сред двете страни. Това показа американският топ посланик, представен от ABC.

" Нито президентът, нито аз съм доста благополучен от дейностите на Конгреса да наложи тези наказания и по метода, по който те го направиха ", сподели Тилърсън пред публицисти на брифинг в Държавния департамент.

Според него тези дейности няма да оказват помощ за стопляне на връзките с Русия, само че " мисля, че президентът приема това ". Тилърсън добави, че " всички индикации са, че той ще се подпише под законопроекта ".

Коментарите на държавния секретар са в несъгласие с вчерашното изявление на вицепрезидента Майк Пенс, че президентът заема единна позиция с Конгреса.

Припомняме, че предходната седмица Конгресът на Съединени американски щати утвърди нови наказания против Русия, Иран и КНДР.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР