Нито патериците, нито протестиращи активисти успяха да развалят големия момент

...
Нито патериците, нито протестиращи активисти успяха да развалят големия момент
Коментари Харесай

Виктория Бекъм представи с патерици новата си колекция в Париж

Нито патериците, нито протестиращи деятели съумяха да скапват огромния миг на Виктория Бекъм на Седмицата на модата в Париж.


Въпреки провокациите, стилната икона и бившето момиче от Spice Girl реши да упорства, представяйки най-новата си сбирка с лъчезарна усмивка. С погледите на стилния свят, вперени в нея, Бекъм се изправи лице в лице с компликациите, трансформирайки това, което можеше да бъде крах, в знак на устойчивостта и фамилното единение.

Семейна поддръжка измежду провокациите

В центъра на събитието беше осезаемата поддръжка на семейство Бекъм, като Дейвид Бекъм и множеството от децата им заемаха местата на първите редове. Тяхното наличие беше доказателство за солидарността на фамилията, изключително когато Виктория се оправи с компликациите при представянето на сбирката си, до момента в който се придвижваше с патерици. Единственото неявяване на сина Ромео не остана неусетно, само че цялостната проява на единение беше крайъгълният камък на вечерта.

Умението на стилната дизайнерка да резервира хладнокръвие и прелест напрегнат беше акцент, защото тя се усмихваше и общуваше с присъстващите. Модният избор на фамилията също влезе в заглавията, като всеки от тях показва самостоятелен жанр, който допълваше естетиката на дизайнерката.

Плавното протичане на ревюто бе разтърсено, когато на подиума излязоха деятели на PETA, които размахваха плакати, популяризиращи веганската кожа, и осъждаха потреблението на материали от скотски генезис. Протестът имаше за цел да оспори нормите на стилната промишленост и потреблението на кожа от Виктория Бекъм. Охраната бързо се оправи със обстановката и разреши на шоуто да продължи след малко спиране.


Макар че митингът беше непредвиден поврат, той също по този начин провокира полемики за устойчивата мода и етичните практики. Марката на Виктория Бекъм, известна с потреблението на кожа, може да се сблъска със засилено неодобрение от страна на бранителите на правата на животните. Инцидентът обаче показва и професионализма на марката, защото моделите се върнаха за повторно на подиума, което подсигурява, че фокусът на публиката ще се върне към сбирката.

Самата сбирка беше демонстрация на присъщия жанр на Бекъм, с изчистени линии и изискана цветова палитра. Въпреки първичното спиране, моделите заслепиха присъстващите с редица визии, които приказват за еволюцията на марката и дизайнерското майсторство на Виктория. Модното ревю притегли и голям брой звезди, което в допълнение затвърди статута му на неповторимо събитие.

Първият ред на публиката беше цяло съзвездие., като всеки от гостите внесе своя несравним сексапил на събитието. Тяхното наличие освен придаде искра, само че и сподели необятната прелест и въздействие на марката на Виктория Бекъм в стилната промишленост и отвън нея.

Бъдещи последствия за марката

Инцидентът с деятелите на PETA повдига въпроси за бъдещата посока на марката на Виктория Бекъм и нейната позиция във връзка с устойчивостта. Тъй като стилната промишленост от ден на ден се ориентира към етични практики, може да се наложи марката да се приспособява и да обмисли различни материали. Разговорът, провокиран от митинга, може да докара до позитивни промени и нововъведения в марката. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР