Нито мъжете, нито жените са пощадени от този здравословен проблем.

...
Нито мъжете, нито жените са пощадени от този здравословен проблем.
Коментари Харесай

Ако имате тези 4 симптоми, на мига идете на лекар! След 10 дни може да е късно!


Нито мъжете, нито дамите са пощадени от този здравословен проблем. Въпреки това, признаците при мъжете и дамите са напълно разнообразни.

При дамите, някои признаци от време на време се появяват даже 10 дни преди датата на сърдечения удар при дамите.

Ако имате някой от следните признаци, посетете незабавно вашия доктор, с цел да предотвратите сърдечния припадък.
 

Гръдна болежка и дискомфорт

Болка в гърдите е най-честият признак на сърдечен удар, само че някои дами могат да го преживеят по друг метод, спрямо мъжете. Тя може да се усеща като прилепяне и цялост, болката може да е на всички места в гърдите, а освен от лявата страна. Това нормално е „ в действителност неловко ” по време на сърдечен припадък. Жената се усеща в като менгеме.

 

Болка в ръката, гърба, врата или челюстта

Този вид болежка е по-чест при дамите, в сравнение с при мъжете. Това може да обърка дами, които чакат болката да бъде фокусирана в региона на лявата ръка и не обръщат внимание на гърба и челюстта. Болката може да бъде постепенна или неочаквана, тя може да аргументи гадене преди да стане мощна. Ако сте заспали, тя може да ви разсъни. Вие би трябвало да обясните всички „ нетипични и необясними ” признаци във всяка част на тялото или над талията,на вашият доктор или кардиолог.

 

Стомашна болежка

Понякога хората бъркат стомашната болежка, която алармира инфаркт с киселини в стомаха, грип или язва на стомаха. Друг път дамите изпитват мощно коремно напрежение, като че ли нещо тежко стои върху стомаха им.

 

Недостиг на въздух, гадене и световъртеж

Ако имате проблеми с дишането без забележима причина, може да получавате сърдечен припадък, изключително, в случай че имате повече от един признак. Може да се чувствате като че ли сте бягали, само че в действителност не сте създали нито крачка.

 

lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР