Нито има драма във връщането на мандата, нито нещо необяснимо.

...
Нито има драма във връщането на мандата, нито нещо необяснимо.
Коментари Харесай

Рашидов: Нито има драма във връщането на мандата, нито нещо необяснимо

 " Нито има драма във връщането на мандата, нито нещо необяснимо. Когато има обрисуван общ фронт анти-ГЕРБ, ясно е, че този мандат би трябвало да бъде върнат. Положиха се големи старания години наред да се сътвори подобен блок. Дългият мандат на Борисов ги умори, всички желаят властта. Явно чарът на Борисов направи вероятни 3 мандата. Колкото повече ГЕРБ беше печеливш, толкоз повече се появяваше опозиционната ненавист ", заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов пред. 

По думите му " улицата " е била наелектризирана и ръководена. 

Бръчките ми не са алкохол, само че дълги години едни хора моделират облика. Трябваше да се направи облик на дебил, на пияч. Най-обидно е, че аз през живота си пиех водка, а те ме играеха с уиски. Откакто се лекувах - нито пия, нито пуша. Но купонът тече. Това се направи и с ГЕРБ - години наред се градеше един облик ", подчерта Рашидов в предаването " Денят ON AIR ".  

Народният представител призна, че ГЕРБ има позволени доста неточности, само че уточни, че неточности имат всички преди ГЕРБ и ще имат всички, които ще дойдат след ГЕРБ. 

" Тошко Йорданов приказва нелепости. Вече не са на улицата, не са в шоуто, не е подбив работата. Те са в една зала, където би трябвало да има почтени и виновни мъже. Важното е да приказват мъдри мъже. Не е място да се правиш на сладур. Отвсякъде лавина от ненавист. Това не е политика ", разяснява Вежди Рашидов.

Той посочи, че преди изборите всички са нападали ГЕРБ и са считали цялата им политика за неверна. " Кое беше неверно? Всички знаели по какъв начин да стане. Много желая да ръководят, да забележим по какъв начин тъкмо ще излекуват българския народ. Много се точеха ", сподели Рашидов и добави, че съперниците им няма да се оправят със здравната и икономическата рецесия.

" Улицата влезе в Народното събрание, но някои хора още са на улицата. Хубаво е площадната народна власт да стане парламентарна. Парламентът не е точното място за митинг - касае живота, орисите и бъдещето на хората. Протестът би трябвало да е с тези и позиции. Доброто също има юмруци. Какво се пъчат? ", настоя той. 

Рашидов сподели още, че ГЕРБ може да бъде градивна съпротива. Определи Борисов като политик с доста опит и настоя, че министър председателят в оставка още е победител.

" Има хора, които още го желаят и го харесват. Какво да го вършим Борисов? Ако обществото се консолидира да гласоподава за него, за какво да не е президент?! Грешката беше, че не се кандидатира предходния път ", означи депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР