Нито едно голямо богатсвто не е събрано без участие в

...
Нито едно голямо богатсвто не е събрано без участие в
Коментари Харесай

Експерт за Баневи: За да стигнеш от стругар до милионер, трябва партията да седи зад теб

Нито едно огромно богатсвто не е събрано без присъединяване в страната - дали с политици, държавни предприятия или социална поръчка. Големите богатсвта по време на прехода не са изолирани случаи. Това съобщи финансисът и правист Иво Недялков в предаването "Събуди се " по Нова телевизия.

"Баневи направиха приватизацията посредством работническо-мениджърски сдружения (РМД). Големите инфрастуктурни предпиятия бяха купени с задачата да бъдат фалирани. Не мога да кажа кои ще са идващите задържани, само че и в този момент едни и същи хора вършат публичните поръчки, пътищата и още доста ", сподели оещ той.

"За да стигнеш от шлосер до милионер, би трябвало партията да седи зад теб. Не е единствено Николай Банев. Той е по-скоро некачествената линия на прехода. За да има цялостна проверка на прехода би трябвало да се намерят и искащи. Не знам кой ще я направи, а има и отминалости. Някой гръмнаха алените куфарчета ", добави по тематиката журналистът Стефан Ташев.

"Активи за милиарди левове отидоха в ръцете на хората като Николай Банев. Н закононарушение да си богат човек, само че в "Полимери " има нещо неправилно, приключи Тишев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР