„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно

...
„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно
Коментари Харесай

Ани Пападопулу: Ролята ми в Откраднат живот е трудна и отговорна

„ Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно решение. Всяка стъпка ме е надграждала като артист и ме е довела точно до днешните ми функции “, описа актрисата Анa Пападопулу в прям диалог с Мон Дьо в Откраднат живот: Анатомия на гнева.

„ Когато Евтим Милошев ми се обади да ме предложения за ролята на Ева в Откраднат живот: Анатомия на гнева, ме попита дали съзнавам какъв брой сложна и чакана роля е тя. Не укривам, че се притеснявах – колкото по-натоварен е един облик с биография авансово, толкоз по-отговорна е задачата “, добави Пападопулу, която този сезон се причисли към прослойка на най-успешния български медицински сериал.

Споделяйки усещанията от продукцията и преъвплъщението в събудилата се от кома брачна половинка на доцент Банков, Ани подчертава на поддръжката на Юлиан Вергов, с който си партнират за следващ път.

Актрисата, която оставя диря в историята на българското кино с филми като Писмо до Америка, Светът е огромен и избавление дебне от всякъде, Маймуна и други сполучливи заглавия, призна, че обликът на Ева има връзка с действителния ѝ живот – самата тя става жертва на здравна неточност и губи дете преди години.

Раздяла ще бележи новите епизоди на Откраднат живот: Анатомия на гнева, които феновете ще видят от вторник до петък в 20:00ч. по Нова. Една от двойките в МБАЛ Св. Кирил ще се изправи пред необратимото, а събитията в незабавното поделение ще ескалират страстите в персоналните връзки.

Тони ще се намеси в неизяснените връзки на Албена и доцент Захариев. Христо Карагьозов ще получи необичайно телефонно позвъняване, което ще го предизвика да научи повече за Кая и проблемите в персоналния ѝ живот. Доцент Банков ще води Ева от болничното заведение, а уединението им ще бъде причина за прям диалог с премълчани досега въпроси.

Колко откровени ще бъдат един към различен героите в Откраднат живот: Анатомия на гнева? Ще усмирят ли опустошителните страсти в себе си? – не пропускайте новите впизоди на хитовия български медицински сериал тази седмица по Нова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР