Нито една раздяла не е лесна, особено щом се говори

...
Нито една раздяла не е лесна, особено щом се говори
Коментари Харесай

Ето при кого се утешава Дженифър Лопес след раздялата

Нито една разлъка не е лесна, изключително щом се приказва за звездите. Изненадващо Дженифър Лопес потърси поддръжка от някогашния си брачен партньор Марк Антъни след раздялата с Алекс Родригес, написа Блиц.

Близки от обкръжението на певицата разясняват, че тя се усеща добре и продължава със фотосите по новия си филм „ Shotgun Wedding “ в Доминикана.

Според близки на звездата след раздялата ѝ с 45-годишния Алекс Родригес, с който бяха сгодени, 51-годишната Дженифър Лопес се е обърнала за поддръжка към някогашния си брачен партньор Марк Антъни.

" Дженифър и Марк имат страхотни връзки. Тя е доста щастлива, че той беше към нея, когато се случиха всички неща с Алекс, работата в Доминикана и грижите за децата ", споделя източникът пред People.

Близки до певицата споделят, че някогашният ѝ брачен партньор Марк Антъни в действителност се е пробва бъде до нея и да прекарва повече време с децата им, до момента в който тя е на фотоси в Доминиканската република.

" Той постоянно се грижи децата да имат всичко належащо и се пробва да улесни Дженифър, до момента в който тя отсъства и работи ", споделят още те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР