Нито една от звездите на конофестивалът в Кан не успя

...
Нито една от звездите на конофестивалът в Кан не успя
Коментари Харесай

Бела Хадид се показа дръзко в Кан

Нито една от звездите на конофестивалът в Кан не съумя да провокира фурора, който Бела Хадид предизвика. Появата ѝ в извънредно дръзкия тоалет от последната сбирка на марката " Schiaparelli ", показана за първи път преди няколко дни на Парижката седмица на модата, бе шеметна.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Бела Хадид се появи смело в Кан (СНИМКИ)

24-годишната американската манекенка от палестински генезис, която през предходната година бе оповестена за най-привлекателна жена в света поради съвършените пропорции на лицето си, изчислени посредством формулата за " Златното сечение ", накара всички глави да се обръщат след нея, стъпвайки под ярките светлини на прожекторите. Причината за това, с изключение на, несъмнено привлекателната ѝ осанка, бе смелият ѝ избор на облекло, с което театралничи пред фотографските обективи.



Тя посети премиерата на кино лентата " Three Floors " в изчистена черна рокля от вълна с дълги ръкави, чиято кройка следваше извивките на нейното тяло. Дрехата можеше да бъде напълно незабележима, в случай че не бе голямото ѝ, напълно намерено деколте, каращо това, с което Дженифър Лопес отиде на премиите " Грами " през 2000 година, да наподобява изцяло пристойно, та чак непретенциозно.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Бела Хадид се появи смело в Кан (СНИМКИ)

Завършвайки цялостната визия обаче, Хадид бе прикрила изрязания сектор с грандиозно позлатено украшение, дело на дизайнера Даниел Роузбери. Масивната огърлица с кристали, наподобяваща така наречен бронхиално дърво, част от белите дробове, скриваше голите ѝ гърди от любопитните очи на тълпата, изпълнила пространството пред Фестивалния и конгресен замък, приютил събитието. Освен това светлооката красавица бе поставила и висящи обеци с рубини, отразяващи проблясъците от светкавиците, идващи от фотоапаратите.



Списание " Vogue " написа, че в средата на предходната седмица Бела е напуснала за малко Лазурния бряг, отправяйки се към френската столица, с цел да гледа от първи ред на дефилето на фешън къща " Balenciaga ". Очевидно точно през късата си аудиенция в Града на любовта тя е набелязала тоалета, с който през вчерашния ден съумя да форсира сърдечния темп на мъжете, участвали на 74-ото издание на авторитетната кино демонстрация.

Именно в нейните рамки тя разкри на почитателите си в Инстаграм, че още веднъж е влюбена. В края на предходната седмица Бела качи в платформата изложба от осем изображения, показващи я в хотелската ѝ стая, където компания ѝ прави младия мъж, с който бе засичана на няколко пъти, откакто се раздели с последния си сътрудник - изпълнителя Weeknd. Името на новата ѝ половинка е Марк Камлман, а към фрагмента, на който той я е притеглил в обятията си, тя е написала, че се усеща обичана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР