Нито една от трите организации, които представляват феновете на Ботев

...
Нито една от трите организации, които представляват феновете на Ботев
Коментари Харесай

Трите организации с фенове на Ботев не знаят откъде е дошло анонимното обръщение

Нито една от трите организации, които съставляват почитателите на Ботев (Пловдив), не е осведомена с обръщението, подписано от „ Обединение на почитателите за избавление на ПФК Ботев Пловдив “. Във въпросното послание почитателите на отбора излизат с остра позиция по отношение на притежателя на клуба Георги Самуилов и кмета на Пловдив Здравко Димитров.

" Във връзка с оповестеното в медиите писмо от " Обединениe на почитателите за избавление на ПФК Ботев " желаеме да изразим своята позиция. Привържениците на Ботев Пловдив се съставляват от три организации - Сдружение " ПФК Ботев”, Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции BULTRAS. Всяка от тях има свое поле на деяние, цели и задания в името на жълто-черните последователи и Ботев Пловдив. Те имат друга роля и място в живота на обичания клуб, даващи опция на всеки последовател да припознае една от тях съгласно вижданията си. Зад всяка от тези организации има хора, които са застанали с имената си и носещи отговорност за дейностите на тези формирования. Към сегашния миг не са ни известни други организации представляващи жълто-черната аудитория.
Поради това, в случай че се появи позиция от името на последователите на Ботев Пловдив, то тя ще пристигна от тези три структури. Всички други изказвания, справедливи или не, следва да бъдат подписани персонално от някой последовател, само че не и от името на несъществуващи организации имащи искания да приказват от името на публиката на Ботев.
В тази връзка призоваваме човека/хората,които са създателите на писмото, а също по този начин и всички останали ботевисти, които имат предпочитание да работят за богатството на жълто-черната общественост и Ботев Пловдив, да се извърнат към една от гореизброените организации. Ние сме разполагаем да работим с всички за богатството на обичания клуб.
Само единството и желязната организация ще ни доведат до триумф!
Сдружение „ ПФК Ботев”
Клуб на последователите на Ботев Пловдив
Обединени фракции BULTRAS " efbet Лига 17 кръг, понеделник 25 ноември  Ботев (Пловдив) 2:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР