Нито една номинация за президент не ме притеснява, всеки от

...
Нито една номинация за президент не ме притеснява, всеки от
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Нито една номинация за президент не ме притеснява

" Нито една номинация за президент не ме тормози, всеки от претендентите е заслужен човек и има поддръжка зад себе си. Затова на първи тур ще се види кой каква поддръжка има ", това съобщи пред публицисти проф. Анастас Герджиков след среща с управлението на Съюз на демократичните сили, на която участва и претендентът за вицепрезидент Невяна Митева.

Двойката влиза в конкуренцията за " Дондуков " 2 като самостоятелна, издигната от предприемчив комитет, подкрепена от ГЕРБ-СДС.

Те обявиха, че се надяват акцията, която водят, да покаже за какво още в този момент, на този стадий, могат да обединят българските жители към обща визия.

„ Благодаря ви и се надявам да не разочароваме никой “, добави претендентът за президент.

" Надявам се, че нашата двойка ще покаже задоволително качества и най-много визия за бъдещето ", съобщи още Анастас Герджиков. Той се въздържа от прогнози за изхода от президентската конкуренция. С експертни препоръки, които ще бъдат основани, плануват да обсъдят подробни цели за бъдещето в това число приходите и цените, външната политика.

По отношение на Република Северна Македония уточни, че политиката ни би трябвало да остане същата, тъй като външната политика на една страна би трябвало да е непрекъсната. " В този случай се изисква още по-постоянна политика, с цел да стане ясно, че ги поддържаме, само че да изпълнят контракта за добросъседство ", акцентира Анастас Герджиков.

По думите му Истанбулската спогодба не е на дневен ред, тъй като има конституционно решение по тематиката.

Според него няма по-голяма полезност от върховенството на закона, в случай че има правила, те би трябвало да се съблюдават, конституцията е висшият закон и също би трябвало да се съблюдава. Така той разяснява проблема с поданството на някогашния длъжностен стопански министър Кирил Петков.

Герджиков показа и началника на предизборния му щаб - Димитър Танев. „ Той е финансист.

Това ще е доста потребен човек, който ще ни помогне да създадем акцията, която чакаме “, акцентира проф. Герджиков.

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов от своя страна съобщи, че счита, че двойката Герджиков-Митева има доста огромен капацитет.

„ Твърдите ядра ги имат, уповавам се да получат повече външна страна “, изясни водачът на Съюз на демократичните сили.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР