Нито един стотинка не са получили 22-те участнички в Ергенът.

...
Нито един стотинка не са получили 22-те участнички в Ергенът.
Коментари Харесай

Участничките в „Ергенът“ не взели нито лев от шоуто! Само Виктор и Наум прибрали хонорари

Нито един стотинка не са получили 22-те участнички в „ Ергенът ". Това твърди една от дамите, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов - Виктория Капитонова . Рускинята показа, че единствено Ергенът и водещият Наум Шопов са взели хонорар от продукцията. A за участничките е останала единствено славата. „ Никоя от участничките не взе пари. Поне аз не получих. И другите дами по този начин ми споделят ", показа Капитонова.

Част от почитателите на шоуто не имат вяра на думите на рускинята. Според тях девойките са получили хонорар, с цел да сътворят цирка, който всички гледат. „ Виктория е права. Нито едно от девойките не е поучило хонорар за присъединяване си в „ Ергенът ", изясни пред „ България Днес " пиар мениджърът на Би Ти Ви Галина Джорева.

В същото време Капинотова се готви да пробие на... музикалната сцена. Рускинята, чиято звезда изгря в „ Мастършеф ", е тръгнала на уроци по пеене.

„ Подготвям ария с една от участничките ", разкри Виктория и загатна, че парчето ще е дует с певицата Ева, която също бе част от шоуто. Най-желаният ерген в България продължава да е ентусиазъм за основаване на музикални шлагери. Певицата от ромски генезис Саша Рико възпя Виктор Стоянов в кючек. Парчето се споделя „ Ергенът ", а самият той взе участие в клипа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР