Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия

...
Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия
Коментари Харесай

Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на водач. Така разяснява претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия дългогодишният публицист Емил Спахийски. В свое телевизионно присъединяване той показа своите наблюдения върху хода на събитията в левицата преди директния избор за ръководител, плануван за 12 септември.
съгласно Спахийски, който в ефира на Bulgaria ON AIR разгласи, че „ това са богатите хора в Българска социалистическа партия с доста милиони “.
„ Те се пробват да отстранят Нинова и някой от тях да оглави Българска социалистическа партия, с цел да я вкара в някакво съглашателство и да не бъде мощна съпротива “, разкри Спахийски. „ Виждаме, че върви една продажба на вътрешния смисъл на Българска социалистическа партия.
И тук не става дума даже за директна коалиция с ГЕРБ. Това може да бъде подмолна коалиция на правилото: „ Ние не претендираме за властта, вие не ни пречете на бизнеса ни, пък партията ще я държим в патова обстановка. “, изложи своя прочит на вътрешните процеси в столетницата Емил Спахийски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР