Джакпотът Powerball скочи до общо $672 милиона за тегленето в сряда вечер

...
Нито един билет не съвпадна с всичките шест числа, изтеглени
Коментари Харесай

Нито един билет не съвпадна с всичките шест числа, изтеглени в понеделник вечерта – бели топки с числата 2, 21, 26, 40 и 42 и червена Powerball 9 – така че джакпотът на Powerball сега се покачи до приблизително 672 милиона долара.

Това означава, че все още има надежда лотарийните играчи да станат незабавни милионери по време на следващото теглене в сряда вечер.

Джакпотът от 672 милиона долара в момента се нарежда като 10-та най-голяма награда в историята на Powerball и третата най-голяма сума за тази година – след големия джакпот от 1,08 милиарда долара, спечелен в Калифорния през юли.

Въпреки че никой не спечели голямата награда, тегленето в понеделник все пак доведе до повече от 905 000 печеливши билета в Съединените щати, според съобщение за пресата. Билет от Масачузетс спечели 1 милион долара, като съвпадна с всичките пет бели топки.

Други големи печалби от понеделник включват 17 билета с награди от $50 000 и три спечелени $150 000.

В случай, че победител съвпадне с всичките шест числа в тегленето в сряда вечерта, играчът ще има два избора: ануитизирана награда от $672 милиона, където ще получи едно незабавно плащане, последвано от 29 годишни вноски, които се увеличават с 5% всяка година; или еднократно плащане в брой от приблизително 320,5 милиона долара. И двете суми на наградите се изчисляват преди данъци.

Според представители на Powerball общите шансове за спечелване на награда са 1 към 24,9, а шансовете за спечелване на джакпота са 1 към 292,2 милиона.

Тегленето ще бъде излъчено в сряда вечер от 22:59 ч. ЕТ.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР