Нито е дървена, нито е желязна, а по-скоро е плъзгава.

...
Нито е дървена, нито е желязна, а по-скоро е плъзгава.
Коментари Харесай

Нинова изобрети дървено желязо!

Нито е дървена, нито е желязна, а по-скоро е плъзгава. Напоследък рисково жонглира със стабилността на страната. Това е Корнелия Нинова! Точно в нейния жанр, първо сподели, че ще мирува по време на Председателството, в този момент освен, че желае избор на съмнение месец преди него, само че се и заканва, че в случай че вотът не успее, Българска социалистическа партия ще провежда протести - към този момент улични, а не в пленарната зала! Улични национални шествия - за оставка на държавното управление - точно по време на Председателството. Жонглира Нинова с ползите на страната, а като я знаем какъв брой е непохватна и по какъв начин се гъне и отмята, тази жена сигурно ще изтърве мярата и ще изпочупи страната!
Вижте я единствено на съботния им пленум. Изобретиха социалистите " дървеното желязо "! Тя, шефката, щяла да подпише за корекция на Конституцията - с цел да има следствие на приватизацията - само че парламентарната ѝ група щяла да гласоподава " срещу " в пленарната зала - в действителност дървено желязо! Ама в случай че за вота на съмнение Движение за права и свободи ще ги подпре, гласувайки " за ", то за " дървеното желязо " турците комай ще се разсеят - в случай че в действителност, както настояват, са проевропейската партия, която държи на европейския избор на България и няма да се пропукат, изоставяйки Европа и правилата си, поради някакъв нов Орешарски!
Като стана дума за съботния пленум, София се взриви от партийните зулуми на Българска социалистическа партия в нощта на петък против събота. Така отпразнуваха алените депутати отстраняването на Главчев (не са спрели цялата нощ да викат " Победа! ", " Победа! " ), че множеството и през днешния ден - дни след разпивката - още ги болят главите. Май до един са били пияни - като четем какви решения са взели и какво дървено желязо са изобретили!
Борисов, дребосъче, не живей с наивната вяра, че ще ти простят 11-те парламентарни загуби и че ще позволен " това държавно управление " да създаде, както ти казваш, едно образцово Председателство. Глупости на търкалета - това е мигът на живота им, Нинова като че ли единствено за това се е раждала - да уязви ГЕРБ и страната, тъкмо когато е най-успяла. Колкото и да се старееш, колкото и " председателшата " на Председателството Лили Павлова да будува нощно време - Нинова и висшите ченгета в сянка зад нея няма да ви простят, ще ви гонят до дупка, в този момент им е паднало, в този момент сте им паднали! Председателство е това, не лукова глава! Затова взимай ограничения отрано.
Първо - очертайте със съдружниците във властта, Обединените партиоти, границата на алените митинги по времето на Председателството - една в действителност непреодолима ограда (от униформени) към НДК, а не като тази на турската граница, за която депутатите на Българска социалистическа партия, воглаве с кинаджийката Йончева, ви изкараха, вас, държавното управление, съдружните сътрудници, последните крадци и предатели! Оградата (огражденията) да почва, примерно, на север от Съдебната палата, на изток - от стадион " Васил Левски ", на юг - от Южния парк, и на запад - от Руски монумент, дано тогава си шестват и стачкуват проведените и докараните с рейсове от цялата страна последователи на Нинова колкото си щат, непрекъснато. Пълна обсада - до момента в който мине Председателството, още повече, че това няма да е казус. Народът още разяснява едногодишната блокада на центъра на София по времето на Орешарски, вътрешния министър Йовчев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи тогава Лазаров. За повече ред и дисциплинираност може да им се отпусне и едно непрекъснато място на митинги - нещо като лондонския Хайд парк - на стадион " Раковски ", хем е съвсем в центъра, хем е закътано, има писта за шесттвия, има и трибуни за фенове, който желае, да гледа и ръкопляска! Докато върви Председателството!
Майтапът настрани. Какво още да чака естествена България - в този момент до Коледа и след това след Нова година, съвсем в окото на събитието, от януари до юни. Онзи ден на пленума Нинова разгласи на момчурляците си: " Курс към въоръжена битка! ", който ще почне още от тази и другата дедмица, първо с избор на недорверие, след това с протести и бокоти в пленарната зала при гласуването на бюджета - това в средата на декември, а след известно коледно мъртвило ще се възобновят, с цел да избухнат червени безредици незабавно след Нова година - отново първо в Народното събрание, след това и на улиците към НДК, където ще е основната квартира на Българското председателство! Нещо което отново ще ни се случи - в случай че изобщо ни се случи - чак някъде към 2030 година!
Друго? Борисов, престани с тази твоя " европейщина ", не разбра ли, че на твоята детска политическа добрина и покорност те ги гледат като на уязвимост и боязън от съперника. Удари по масата, тъй че чашите им да подскочат! Бъди отново основен секретар, този път на политическата уместност и на здравомислието. Стига си ги коткал, " с цел да е мирна страната " и поради някаква недотам обяснима колегалност, поради неизпълним по хипотеза консенсус и подправено " национално единодушие "! Виждаш какво им е единодушието, ще го видиш и чуеш най-много по време на Председателството, основно тогава, то им е задачата - да дискредитират законната власт в България и основно ГЕРБ на Борисов, да разгласят на Европа и на Съюза, че в България всички са крадци, всички са корумпирани и общуването с българи е рисково! Яхнали са дървеното желязо и ще го размахват, до момента в който не провокират нови, следващи изключителни парламентарни избори!
Междувпрочем, дано победилата в петък съпротива, която изгони от поста на ръководител на събранието Димитър Главчев, знаят, че желязо-дървената им сопа в действителност им изигра неприятна смешка и че тя занапред ще заиграе по личните им гърбове! С Цвета Караянчева на председателския пост депутатите от Българска социалистическа партия си вкараха безвъзвратен автогол, както споделя народът в Родопите, и най-много в Кърджалийско, в този момент ще видят те кон фасул яде ли! Особено като се заинатят като магарета на мост!
Автор: Валентин Стоев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР