Нито арестът, нито оставката на ресорния министър изчерпват въпроса за

...
Нито арестът, нито оставката на ресорния министър изчерпват въпроса за
Коментари Харесай

Оставката на Нено Димов не успокои БСП, левицата започва консултации за вота на недоверие

Нито карцерът, нито оставката на отрасловия министър изчерпват въпроса за политическата отговорност на държавното управление. Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ кани за съвещания ПГ на Движение за права и свободи, Воля и самостоятелните народни представители на 16 и 17 януари във връзка идния избор на съмнение, оповестява БГНЕС.
След акцията на прокуратурата в Министерство на околната среда и водите поради водния режи в Перник вчера, екоминистърът беше арестуван за 24 часа. По-късно след среща сред Бойко Борисов и Красимир Каракачанов, пристигна събщението, че Нено Димов подава оставка от ареста. Премиерът я одобри - детайлности можете да ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.
От Българска социалистическа партия акцентират, че оповестяването на самодейността им за внасяне на избор на съмнение е отключило последващите събития. Те ясно демонстрират, че държавното управление носи виновност за рецесиите с водата и вноса и горенето на боклуци.
Социалистите смятат още, че нито карцерът, нито оставката на отрасловия министър изчерпват въпроса за политическата отговорност на държавното управление „ Борисов 3 “.
От левицата са безапелационни, че българите дишат замърсен въздух, в Перник няма изясненост докога ще продължи режимът и дали няма да се утежни. От местна рецесията с водата става национална.
Въпросите към горенето на отпадъците остават отворени. Това е вследствие на сбъркана политика, безхаберие,некомпетентност, подозрения за корупция и неизпълнени обещания.
Ако всички поканени поддържат вота на съмнение, общият брой на народни представители ще бъде 124, разясняват от Българска социалистическа партия. Левицата разгласи, че ще внесе претекстовете си за вота на 20 януари в Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР