Нита Амбани е съпруга на най-богатия индиец в света Мукеш

...
Нита Амбани е съпруга на най-богатия индиец в света Мукеш
Коментари Харесай

Най-богатата индийка със 169 коли и 600 души персонал

Нита Амбани е брачна половинка на най-богатия индиец в света Мукеш Амбани, милиардер и притежател на най-успешните компании в Индия Reliance Industries.

Богатството им се прави оценка на 8 милиарда евро, а най-богатата индийка е известна с охолния си метод на живот с изобилен лист от първокласни прищевки. В гаража й има 169 коли, а личният състав й наброява цели 600 души, в това число готвачи, хигиенисти, сервитьори и фитнес инструктори.

Едно от най-богатите фамилии в света живее в резиденцията Antilia в Мумбай, най-скъпия „ жилищен блок “ в света на стойност 1 милиард $, който се състои от 27 етажа с голям брой развлекателни уреди като кино, спа център, храм, бални зали и стаи, обособени към колите. Членовете на фамилията релаксират под душ от неестествен сняг, охранявани са от гардове, която разполагат със лични обособени жилищни единици.

Нита, която другояче е учителка и интериорен дизайнер, обича да харчи пари за първокласни движимости и има изтънчен усет към чантите. Тя пръсна 350 000 евро за чанта „ Hermes “, а един път даже поръча 25 000 златни съдове.

Тя подари на брачна половинка си първокласен „ Майбах 62 “, а милиардерът й подари аероплан на стойност 60 милиона $.

Тази 59-годишна индийка нормално се появява на публични места в обичайни облекла, само че Cartier, Bulgari и Gucci са едни от обичаните й фешън марки. Тя е известна със своята благотворителност и основа учебно заведение и болница в Мумбай, а двойката подари 68 милиона евро за помощ по време на пандемията.

Най-богатата индийска двойка е женена от 37 години и има 3 деца – двама сина и една щерка, които са възпитавани по доста непоколебим метод, спазвайки строги правила. Нита упорства децата да се отглеждат в скромни условия и от самото начало на израстването им дават малко джобни пари, би трябвало да се возят в градския превоз и да имат строги ограничавания за излизане.

Източник: newsbul.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР