Nissan възнамерява да стане сериозен конкурент на Tesla на пазара

...
Nissan възнамерява да стане сериозен конкурент на Tesla на пазара
Коментари Харесай

Nissan започва продажбите на домашни акумулаторни станции и слънчеви панели

Nissan има намерение да стане сериозен съперник на Tesla на пазара на домашни системи за предпазване на сила. Компанията показа системата Nissan Energy Solar, която ще даде опция на притежателите на електрическите автомобили Nissan Leaf напълно да преминат към слънчева сила.
Nissan Energy Solar може да се конфигурира в частните домове дружно със системата за акумулиране на сила xStorageHome, която може да резервира силата от слънчевите панели, употребена за зареждана на електрическите автомобили. Не е наложително закупуването на всичко -отделно може да бъде взет акумулаторния блок и настрана – слънчевия панел. Това е доста комфортно за Англия, където към 900 000 здания към този момент имат слънчеви покриви или слънчеви панели на покрива.

Предлагат се слънчеви панели с друга мощ и всеки може да подбере най-оптималното за себе си решение по повод цена/мощност.

Продажбите на новата система стартират напълно скоро. Най-евтиният комплект от шест слънчеви панела коства $5383 (монтажът е включен в цената). Цената дружно с акумулаторния блок е $10 589 . Предвидени са отстъпки. По този метод Nissan се пробва да предложи по-евтино решение от слънчевия покрив на Tesla и явно ще се опита да завзема пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР