Nissan разкри първите подробности за новото поколение на мвогофункционалния модел Serena, който

...
Nissan разкри първите подробности за новото
поколение на мвогофункционалния модел
Serena, който
Коментари Харесай

Върхови технологии в новия Nissan Serena

Nissan разкри първите детайлности за новото поколение на мвогофункционалния модел Serena, който към този момент се намира в продажба на територията на Япония.

С изменен екстериорен и интериорен дизайн, новият Nissan Serena се трансформира и в един от софтуерните представители на марката с помощта на редицата интелигентни системи за повишение на безопасността, включени в стандартното оборудване на модела.

От Nissan споделят, че новата Serena продължава да предлага одобрените и обичани от потребителите параметри, които могат да отговорят както на потребностите на семейства с деца, по този начин и на бизнеса, посредством на възможността за трансформирането на интериора в мобилен офис. В същото време обаче, новата генерация идва с иновативната система за повишение на безопасността и хибридната e-POWER.

В общоприетото съоръжение на новата Serena на Nissan са включени също по този начин система за регистриране на транспортно средство в мъртвата точка на погледа на лидера, система за предизвестие за обект при движение на заден ход, Emergency Assist for Pedal Misapplication, система за автоматично задействане на спирчаната система в случай на заплаха, система за предупреждение при несъзнателно секване на осевата линия и други.

Също по този начин, новата Serena стъпва на пазара с пилотната за марката система Adaptive LED Headlight (адаптивни фарове), която е в състояние да записва наближаващи превозни средства и да управлява поединично работата на всеки един от 12-те диода, интегрирани във всеки един от фаровете, елиминирайки опцията от заслепяване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР