Nissan разкри информация за една от основните си новости, които ще

...
Nissan разкри информация за една от
основните си новости, които ще
Коментари Харесай

NISSAN създава реална виртуалност за повишена безопасност и комфорт

Nissan разкри информация за една от основните си новости, които ще представи по време на идното специализирано за потребителска електроника изложение CES в Лас Вегас.

Иновативната технология, която ще представят от Nissan се назовава i2V (Invisible-to-Visible) и е в положение да съчетае в едно преживяване действителния и виртуалния свят за постигането на значително по-висока сигурност и комфорт на пътя.

i2V технологията е следващата стъпка в реализирането на визията Nissan Intelligent Mobility на Nissan за автомобила на бъдещето, неговото възстановяване и консолидиране в ежедневието и обществото.

С нейна помощ и посредством на обединяването в една система на данни от сензори в и по екстериора на превозното средство, външни сензори и данни събирани от други коли и източници в действително време посредством облачни услуги, водачът е в положение да получава голямо количство спомагателна информация за случващото се към него, включително и буквално тук-там, които са недостижими и невидими за неговия взор.



i2V построява виртуална 360-градусова карта около транспортното средство, като подава към лидера разнородна информация за пътната конюнктура в действително време, давайки му опция да пести време и добавяйки спомагателна сигурност в движението.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР