Nissan радкри първите подробности за обновената версия на хитовия си модел Skyline,

...
Nissan радкри първите подробности за
обновената версия на хитовия си модел
Skyline,
Коментари Харесай

Nissan с обновен Skyline и ProPILOT 2.0

Nissan радкри първите детайлности за обновената версия на хитовия си модел Skyline, който дебютира с иновативната система ProPILOT 2.0- първата в света асистираща, която комбинира възможност за магистрално придвижване с навигация без да е належащо лидерът да държи ръцете си на кормилото при придвижване в една лента.

Обновеният Nissan Skyline, който ще бъде пуснат в продажба в Япония през есента на тази година, ще се предлага с избор сред три основни двигателни версии- две класически бензинови и една хибридна.

Второто потомство на иновативната система на Nissan надгражда предшественика си, като е в положение да работи дружно с навигационната система на автомобила и да предложи движение спрямо в началото открит маршрут. Веднъж задействана на автомагистрала, системата е в положение да асиситра управлението в няколко ленти, като подпомага маневрирането по време на смяна на лентите и изпреварването.

В същото време, ProPILOT 2.0 дава независимост на водача да отдели ръцете си от кормилото при движение в една лента, само че непрекъснато следи дали вниманието на шофьора продължава да бъде концентрирано върху пътя. При липса на съответна реакция от негова страна, системата може автоматично да понижи скоростта до пълно спиране и да задейства аварийните светлини. В крайни случаи, ProPILOT 2.0 може да изпрати и SOS сигнал до контактен център.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР