Nissan представя впечатляващата концептуална разработка Xmotion по време на международното изложение в

...
Nissan представя впечатляващата
концептуална разработка Xmotion по време на
международното изложение в
Коментари Харесай

Автосалон Детройт 2018: Nissan впечатлява с концепцията Xmotion

Nissan показва впечатляващата концептуална разработка Xmotion по време на международното ревю в Детройт и с негова помощ загатва за революционен компактен SUV на марката.

Nissan Xmotion е с шестместен, конфигуриран в реда, интериор, а за дизайна му от марката споделят, че съчетава японската култура и традицонно майсторство с американските решения за многопрофилност, в композиция с ново поколение на технологията Nissan Intelligent Mobility.

Xmotion дава визия за развиването на дизайна на Nissan, в който можем да очакваме по-изразителни и футуристични стилистични решения, както и решителни нови вариации на типичен решения. Типични образци за това, при концептуалната разработка откриваме в дизайна на 21-цоловите джанти, футуристичният разделяме багажник за тавана и неповторимите задни светлини.



По отношение на интериорното оформление, от Nissan разясняват, че дизайнът на пода му е въодушевен от реката, а междинната конзола изпълнява ролята на мост. Инструменталният панел пък е модерна интерпретация на обичайния похват kigumi за дървена сглобка, а общо във вътрешността има завършени седем дигитални екранни секции.

Екраните и инфо-развлекателната система на Xmotion могат да бъдат следени чрез жестове и даже единствено придвижване на очите, а гласовото ръководство способства за още по-високия комфорт и сигурност на пътя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР