Nissan представи интересна и евтина електрическа кола в родната си

...
Nissan представи интересна и евтина електрическа кола в родната си
Коментари Харесай

Nissan представи електричка за 26 хиляди лева

Nissan показа забавна и евтина електрическа кола в родната си Япония, която дава началото си от концепта, който от марката показаха през 2019 година. Моделът носи името Sakura EV и е въодушевено от името на японската вишна. Цените на компактния модел стартират от към 13 хиляди евро в Япония, след прибавянето на дотацията от страна на управляващите, а най-скъпият модел коства към 20 хиляди евро.
`Nissan

Sakura EV може да се похвали с размери от 3.39 метра дължина, 1.47 метра широчина и височина от 1.65 метра. Междуосието е тъкмо 2.49 метра, което е по-малко от това на градски мъници като Fiat 500 и Honda E. Радиусът на завиване е 4.8 метра, което сигурно ще оказва помощ из тесните улици в Япония.
`Nissan

Задвижването се обезпечава от електромотор с 64 конски сили и 195 нютон метра, който разрешава оптималната скорост от 130км/ч. Батерията е с потенциал от 20кВч и е задоволителна за пробег от 180 километра съгласно локалните стандарти. Стандартно зареждане от контакт лишава към 8 часа, до момента в който бързо такова лишава 40 минути.
`Nissan

В интериора можем да открием двоен екран със 7-инчов и 9-инчов екран и разнообразни системи за подкрепяне на лидера. Въпреки тясното пространство, багажникът може да се похвали с размер от 107 литра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР