Nissan обяви, че само за двете седмици от пазарното лансиране

...
Nissan обяви, че само за двете седмици от пазарното лансиране
Коментари Харесай

Nissan с повече от 12 000 заявки за новия X-TRAIL

Nissan разгласи, че единствено за двете седмици от пазарното лансиране на новото потомство на X-TRAIL в Япония на 25 юли, марката регистрира повече от 12 000 поръчки за закупуването на автомобила.

На базата на този резултат, от Nissan споделят, че влиза в историята на марката, като най-бързо достигналият границата от 10 000 поръчки представител на своя модел.

Към 7 август тази година, изразилите публично своето предпочитание за покупка на новия X-TRAIL в Япония са били 12 213 индивида.

При новото потомство на X-Trail, e-POWER, която е част от общоприетото съоръжение и съставлява система за 100% електрическо задвижване на колелата в композиция с компактна батерия и мотор с вътрешно горене за генериране на нужната електрическа сила, може да бъде надградена и конфигурирана със система за задвижване на четирите колела e-4ORCE, която дава обещание спомагателна еластичност и сигурност.

Присъствие в автомобила отбелязва и системата e-Pedal Step, която отстрани нуждата от използването на спирачния педал, като придвижването се управлява единствено посредством този на "газта ".

Самата система e-POWER предлага задвижване в напълно електрически режим, като интегрираният мотор с вътрешно горене дава отговор единствено за дозареждането на компактната батерия и генерирането на електрическа сила за задвижването.

На 6 септември, Nissan ще показа и версията на за европейския пазар.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР