Nissan обяви, че посетителите на международното изложение Auto Shanghai 2023

...
Nissan обяви, че посетителите на международното изложение Auto Shanghai 2023
Коментари Харесай

Nissan показва електрическо кабрио Max-Out на Auto Shanghai 2023

Nissan разгласи, че посетителите на интернационалното ревю Auto Shanghai 2023 ще имат опция да се срещнат от близко с футуристичната концептуална разработка Max-Out.

Концептуалното напълно електрическо кабрио ще бъде показано на автомобилния конгрес на 18 април, като от Nissan дават обещание, че на щанда на марката ще има и доста други изненади, включително и две международни министър председатели, които ще показват отдадеността на марката за посрещането на потребностите на локалните консуматори във връзка с подвижността на утрешния ден.

" Нов концептуален модел електромобил, създаден за Китай и изработен там, ще заеме централно място дружно с Max-Out ", анонсират от Nissan. " И двете оферират вълнуващо и решително преживяване при шофиране, което е съобразено с необятен набор от стилове на живот и нужди, като в същото време поддържа световните проекти на Nissan ".

Nissan сподели концепцията Max-Out за първи път през 2021 година, само че тогава тя беше показана като цифров план. На Auto Shanghai 2023 тя ще дебютира като действителна разработка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР