Nissan обяви, че новата версия с увеличен пробег на 100% електрическия

...
Nissan обяви, че новата версия с увеличен
пробег на 100% електрическия
Коментари Харесай

Nissan стартира доставките на електрическия e-NV200 с увеличен пробег

Nissan разгласи, че новата версия с увеличен пробег на 100% електрическия модел e-NV200 вече пътува към своите нови притежатели. Благодарение на батерията си с увеличен до 40 kW потенциал и познатата си и оценена от клиентите съществени параметри, електромобилът регистрира повече от 4600 генерирани поръчки за закупуване от януари тази година.

“Мобилността с нулеви излъчвания е бъдещето на градската логистика, както и в доставките, при които последната отсечка се трансформира в чист и ефикасен метод на транспорт ”, разяснява Грет Дънсмор, директор на електрическите автомобили на Nissan Европа. “e-NV200 и неговият сериозно увеличен пробег ще играят значима роля за постигането на това ”

От 2014 година, индустриалният комплекс на Nissan в Барселона дава отговор за сглобяването на електрическия автомобил в световен мащаб, който е и най-продавания електрически ван в Европа през предходната година. Общата му реализация все още в целия свят е над 18 000 единици, а представители на новата му версия ще бъдат доставени първо на клиенти в Европа и Хонг Конг, след което и такива в Япония.

В съпоставяне с предшественика си, новата версия на Nissan e-NV200 предлага нарастване в свободния си пробег от над 60%, като той може да доближи до 301 километра.

e-NV200 се предлага в две съществени версии- e-NV200 Van и e-NV200 Evalia, като втората предлага и възможност за превозването на седем човека.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР