Nissan обяви, че на щанда на марката по време на международното

...
Nissan обяви, че на щанда на марката по време
на международното
Коментари Харесай

Автосалон Токио 2017: Nissan представя 15 автомобила

Nissan разгласи, че на щанда на марката по време на интернационалното ревю в Токио през следващия месец ще бъдат демонстрирани 15 вълнуващи модела, благодарение на които ще бъдат демонстрирани най-новите разработки на марката в региона на персонализирането и доработката на нейните артикули.

Една от главните новости в експозицията на Nissan на токийското ревю ще бъде уникалната Grand Touring концептуална версия на напълно новото потомство на първия в света 100% електрически всеобщ автомобил- LEAF. Феновете на моторните спортове със сигурност ще оценят високо GT500 MOTUL AUTECH GT-R 2016, с който тимът господства в GT500 шампионата през 2014 и 2015 година.

На щанда на Nissan на салона в Токио ще бъдат демонстрирани също по този начин NV350 Caravan Grand Touring Concept, X-Trail Grand Touring Concept, Fairlady Z Heritage Edition, Elgrand Special Edition, Note e-POWER C-Gear, Serena e-POWER AUTECH Concept, Note e-POWER AUTECH Concept, X-Trail AUTECH Concept, Serena NISMO, LEAF NISMO, Note e-POWER NISMO, GT-R NISMO и X-Trail, оборудван с NISMO пакет.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР