Nissan обяви, че компанията пуск в продажба нова специална версия на

...
Nissan обяви, че компанията пуск в продажба
нова специална версия на
Коментари Харесай

Nissan стартира продажбите на новата специална версия Navara N-Guard

Nissan разгласи, че компанията пуск в продажба нова специфична версия на международно отличеният си пикап Navara, наречена Navara N-Guard.

Nissan Navara N-Guard е създаден с концепцията да предложи опция за успешното атакуване на всевъзможни рационални пътни условия, като в това време разполага с редица нови дизайн детайли и увеличено стандартно съоръжение за едно още по-комфортно, стилно и сигурно пътуване.

Новата версия Navara N-Guard е създадена на базата на топ-нивото на съоръжение Tekna на модела, само че предната решетка, рамките на фаровете на мъгла, капаците на външните огледала, дръжките на вратите и задната броня да изпълнени в черн цвят. Автомобилът, разполагаем в три основни екстериорни цвята- Dark Grey, Metallic Black и Storm White, разполага с тематични стъпенки и релси на тавана, черни 18-цолови джанти, затъмнена интериорна осветителна система, тониран панорамен стъклен таван, актуализирани седалки с кожена тапицерия, предни и задни паркинг сензори, почистваща система за фаровете и други.

За по-екстремни пътни условия, екипировката на Nissan Navara N-Guard може да бъде надградена в допълнение с пакет OFF-ROADER AT32, който идва с променено окачване с увеличено разстояние от пътя (+2 см), допълнителна отбрана под формата на скари за мотора и други значими детайли и агрегати под пода, специфични гуми и шнорхел за атакуване на по-дълбоки водни препятствия.

По отношение на системите за повишаване на сигурността, Navara N-Guard идва стандартно със система за подкрепяне на потеглянето по надолнище, помощник за спускане по надолнище, интелигентен спирачен помощник, система за видео наблюдение към цялото превозно средство и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР