Nissan и Honda са горчиви съперници от десетилетия. Като втори

...
Nissan и Honda са горчиви съперници от десетилетия. Като втори
Коментари Харесай

Този екип на Nissan-Honda ще се бори да се изравни с EV съперниците

Nissan и Honda са горчиви противници от десетилетия. Като втори и трети по величина производители на коли в Япония след Toyota, и двамата се възползваха от съществуването на лоялна локална почитател база. Но в този момент разликата с Toyota се чака да се усили.

Двойката е изправена пред обща опасност от китайски противници. Достъпните китайски електрически транспортни средства навлязоха на японския пазар през 2022 година През миналата година капацитетът за спиране набъбна с производители като BYD, които бързо се разрастват. Той е на път за повече от 100 представителства в страната до идната година. Локализирани функционалности за японския пазар, в това число достъп до нови приложения като Amazon Music, функционалности за търсене в интернет и даже караоке, вършат китайските коли по-привлекателна алтернатива за в миналото относително затворения локален пазар.

Toyota е като доста изостава в електрическите автомобили, захранвани с акумулатори, по отношение на локалните си връстници, само че пазарният водач има ясни преимущества. Неочакван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР