Нисковъглехидратното и високомазнинно хранене стана хит през изминалата година. Много

...
Нисковъглехидратното и високомазнинно хранене стана хит през изминалата година. Много
Коментари Харесай

Нисковъглехидратно хранене в изолация – какво да се яде?

Нисковъглехидратното и високомазнинно хранене стана шлагер през миналата година. Много хора, които желаеха да смъкват непотребните килограми или имат някакво заболяване, поради което се постанова да заобикалят някои храни, минаха на него. Пандемията обаче обърка проектите на някои, които го комбинираха дружно с някакъв тип спорт и реализираха положителни резултати.

Независимо дали сте почнали да се храните с по-малко въглехидрати месеци преди ковид или сте в самото начало, значимото е да не се отказвате, поучават експертите по хранене и диетика. Въпросът е да продължите това, което сте стартирали с доста пот на челото и се храните здравословно, с цел да имате мощен имунитет и да се предпазите от вируси, написа уеб сайтът Tialoto.bg.

След като оповестиха изключителното състояние, в обществените мрежи видяхме занимателни мнения от сорта, че месото, чиата или сиропа от агаве, не са изкупени. Въобще, всички се втурнаха да купуват високовъглехидратни и недотам потребни храни, които да готвят и по този начин да не излизат постоянно на вън. Все отново, в случай че и вие сте измежду тях, би трябвало да сте наясно, че в случай че се запасите с макарони, брашно и консерви с варива, след един месец няма да има и помен от хубавата ви фигура. Затова, може да имате 1 пакет макарони и леща, които да хапнете през седмицата, само че по-добре е да се придържате към режима си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР