Нискотарифният превозвач Wizz Air въвежда нова политика за багажа на

...
Нискотарифният превозвач Wizz Air въвежда нова политика за багажа на
Коментари Харесай

Wizz Air с нови правила за багажа от 1 ноември

Нискотарифният транспортьор Wizz Air вкарва нова политика за багажа на пасажерите от 1 ноември2018 година. От компанията прецизираха, че вършат смяната, с цел да се улесни качването на борда, както и да се подсигурява за всички пасажери опцията да носят със себе си един безвъзмезден ръчен багаж.
От 1 ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см), а пасажерите, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см).
Wizz Air вкарва и нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, започващи от едвам 7 евро.
От самолетната компания акцентират, че с новата политика пасажерите ще имат повече варианти, защото ще могат да избират от над 50 разновидността за ръчен и чекиран багаж, според от самостоятелните им желания.
"Новата политика цели да предизвиква пасажерите на WIZZ да опаковат рационално и да употребяват услугата WIZZ Priority ", показват още от компанията.
Всички пасажери с резервации без WIZZ Priority, направени преди 10 октомври, за пътувания след 1 ноември 2018 година, ще получат като отплата към резервацията си безвъзмезден чекиран багаж до 10 кг, а резервациите с чекиран багаж ще бъдат допълнени гратис с WIZZ Priority.
Wizz Air счита, че новата багажна политика ще улесни и форсира процеса на качване на борда, ще направи пътуването по-приятно за клиентите и в същото време ще усъвършенства точността на самолетната компания при политане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР