Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air стартира 8-дневна промоция Розов петък, която

...
Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air стартира 8-дневна промоция Розов петък, която
Коментари Харесай

Wizz air пуска уникална промоция, вижте каква

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air започва 8-дневна промоция " Розов петък ", която стартира от през днешния ден до среднощ на 22 ноември 2018 година Компанията ще предлага 10% отстъпка за всички групови резервации., като пътуванията би трябвало да се осъществят до 31 март 2019 година

Промоцията включва 45-те дестинации, които се оферират в българската мрежа на самолетната компания. Сред тях са Виена, Рим, Дубай, Тел Авив, Мадрид, Амстердам, Лондон и други.

Груповата отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 година и важи единствено за групи сред 11–55 души, написа economic.bg. Промоцията ще завърши в 23:59 ч. централноевропейско време на 22 ноември 2018 година

Потребителите, които не са сигурни с кого ще пътуват, могат да употребяват услугата Flexible Travel Partner, която им разрешава да си запазят няколко билета, без да е належащо да показват името на техния сателит – тази информация ще е нужна чак при чекиране.

" Розовата " промоция се отнася за резервации, направени на wizzair.com или посредством мобилното приложение на WIZZ. Това е втората промоция „ Розов “ петък в историята на самолетната компания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР