Нискотарифната компания Wizz Air обяви днес чисто нов маршрут от

...
Нискотарифната компания Wizz Air обяви днес чисто нов маршрут от
Коментари Харесай

"България Ер" и "Уиз Еър" пускат полети до Санкт Петербург

Нискотарифната компания Wizz Air разгласи през днешния ден чисто нов маршрут от София до Санкт Петербург. Стартирайки от 2 юли 2020 година, най-новата услуга на компанията ще се извършва три пъти седмично във вторник, четвъртък и събота. Местата по маршрута към този момент са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение на WIZZ на цени от 57.99 лева, оповестяват оттова.

От Wizz Air напомнят, че за пътешестване до Санкт Петербург е нужна електронна виза - тя е безвъзмездна и е годна за 30 дни, като позволената дълготрайност на престой в града и в Ленинградска област е до 8 дни. Заявленията за визи би трябвало да се подават онлайн минимум 4 дни преди плануваната дата на посещаване. С прибавянето на маршрута до Санкт Петербург директно наличните дестинации на компанията с пряк полет от София стават 32 в общо 17 страни. Извън Европа тя лети до Израел и Дубай. 

" България Ер “ също пусна нова директна линия сред София и Санкт Петербург. Билетите за новата лининя към този момент са в продажба, като до 16 февруари са и на промоционални цени от 220 евро за двупосочен билет. Полетите от София до Санкт Петербург и назад ще се извършват всяка сряда и събота, като първият от тях започва на 18 април. Осигурени са и връзки с потегляне от Варна и Бургас за пасажерите от българското Черноморие. На разположение за пътуващите е и опция да летят от София до Санкт Петербург, само че да възнамеряват връщането си от Москва към България, както и в противоположната композиция. В цената на всички самолетни билети по линията сред София и Санкт Петербург са включени всички летищни такси, безвъзмезден регистриран багаж до 23 кг, както и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп, кетъринг на борда и безвъзмезден check-in.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР