Нискотарифната компания Уиз Еър (Wizz Air) обяви, че временно намалява

...
Нискотарифната компания Уиз Еър (Wizz Air) обяви, че временно намалява
Коментари Харесай

Уиз Еър намали полетите си от България до Италия

Нискотарифната компания " Уиз Еър " (Wizz Air) разгласи, че краткотрайно понижава полетите си от България до Италия поради новия ковид COVID-19. Преди няколко дни " България Еър " анулира напълно полетите до Милано, основният град на наранена от разпространяването на вируса област Ломбардия.

Нискотарифният транспортьор " Уиз Еър " не стопира напълно самолетите до италианските си дестинации, само че понижава с 60% общия брой на полетите до тях за времето от 11 март до 2 април. Причината е слабото търсене на билети от София и Варна до Италия.

" Обичайният график ще бъде възобновен след 2 април 2020 година ", обясниха от " Уиз Еър ".

Пътниците с резервации, наранени от тази смяна, са осведомени навреме и ще бъдат пренасочени към различен маршрут на допустимо най-ранна дата, само че не по-рано от 14 дни след първичната дата на полета. Клиентите, които са резервирали непосредствено на wizzair.com или през мобилното приложение на самолетната компания, ще получат уведомление по имейл, в което им се предлага безвъзмездна смяна на резервацията за нова дата, цялостно възобновяване на в началото заплатената сума или 120% възобновяване на сумата като заем в техния WIZZ профил.

Промени в полетната стратегия до Италия
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР