Нискотарифната авиокомпания Wizz Air открива 6 нови маршрута от Варна

...
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air открива 6 нови маршрута от Варна
Коментари Харесай

Летим от Варна до Ливърпул, Париж и Берлин за 39,99 лева

Нискотарифната самолетна компания Wizz Air открива 6 нови маршрута от Варна и обновява честотата на някои от към този момент съществуващите полети, оповестиха от компанията.

Към базата на лоу кост компанията в морската столица ще през юли следващата година ще се причисли нов Airbus A320. Това ще докара до разкриване на 35 нови директни работни места, прецизират от Wizz Air.

С идването на новия Airbus флотилията на компанията в страната ще нарасне до общо 9 самолета: 2, основани във Варна, и 7 – в София. В резултат потенциалът на Wizz Air в България ще се увеличи с 14% по отношение на миналата година, което ще откри отражение в нови направления и обновена периодичност на полетите.

Новите направления на Wizz Air от Варна ще започват от юли 2019 година Те ще свържат морската столица с 3 вълнуващи дестинации в Германия – Хамбург, Кьолн и Берлин. Започват и полети от Варна до Париж, Ливърпул и Копенхаген.

През първите 11 месеца на 2018 година над 400 000 пасажери са употребявали услугите на самолетната компания от и до морския ни град. Това съставлява 48% нарастване по отношение на 2017 г. 

Билетите за новите направления от Варна към този момент са в продажба и могат да бъдат резервирани на цени, започващи от 39.99 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР