Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви специална отстъпка от 20%* за

...
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви специална отстъпка от 20%* за
Коментари Харесай

Wizz Air с 20%* отстъпка за всички полети от и до България

Нискотарифната самолетна компания Wizz Air разгласи специфична отстъпка от 20%* за всички свои полети от и до България. Промоцията е годна единствено през днешния ден и е във връзка рестарта на полетите на самолетната компания. Периодът на пътешестване е безграничен, а всички български пасажери имат време до среднощ, с цел да създадат резервация на wizzair.com или в приложението на самолетната компания на топ цени.

Днешната вест съответствува с началото на новата епоха на пътувания в Wizz Air с висока степен на хигиенизиране и стерилизация. Наскоро самолетната компания разгласи въвеждането на редица засилени хигиенични ограничения, с цел да подсигурява здравето и сигурността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква както кабинния екипаж, по този начин и пасажерите да носят маски за лице, като кабинният екипаж също би трябвало да носи и ръкавици.

Следвайки прецизен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на стерилизация посредством новаторско антивирусно решение след всеки полет и на цялостна стерилизация всяка нощ посредством същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се дават на всеки пасажер при качване на самолета, списанията на борда са отстранени и пасажерите са насърчавани да правят всички покупки на борда посредством безконтактно заплащане.

От пасажерите се изисква да следват ограниченията за физическа отдалеченост, въведени от локалните здравни управляващи, и са насърчавани да вършат резервацията си напълно онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), с цел да се сведе до най-малко всеки вероятен физически контакт на летището.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР