Нискотарифната авиокомпания Wizz Air днес обяви, че добавя нова лятна

...
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air днес обяви, че добавя нова лятна
Коментари Харесай

Wizz Air пуска летен маршрут от София до Закинтос

Нискотарифната самолетна компания Wizz Air през днешния ден разгласи, че прибавя нова лятна дестинация към софийската си мрежа. София – Закинтос е следващият маршрут, който компанията ще започва от България на 13 юни 2021 година Билетите са към този момент в продажба и всички искащи могат да създадат резервация на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ на цени от единствено 58.99 лева*.

Остров Закинтос, именуван още Занте, е третият по величина от Йонийските острови и едно от най-интересните места в Гърция. Божествено красивите му плажове и изобилието от естествени чудеса не оставят никого безучастен. Има безчет доста аргументи да посетите Закинтос. Сините пещери, ситуирани в северната част на острова, са една от наложителните аргументи и спирки! Наречени по този начин поради зашеметяващо тюркоазения цвят на водата вътре в тях, която се отразява по скалите, пещерите са открити през 1897 година и през днешния ден са извънредно известна забележителност.

Красивите локални плажове, несъмнено, са друга притегателна мощ – с техния тънък, бял вулканичен пясък, тюркоазено синя вода, блестящо слънце, бели скали и водни занимания, те ще оправдаят не просто упованията, а фантазиите ви. Например, плажът Навагио, или плажът на корабокрушенците, е в действителност изумително място. Разположен наоколо до китното планинско село Волимес, това е един от най-красивите (и фотографирани) плажове в цяла Гърция, където можете да видите остатъци от същински транспортен съд, претърпял корабокрушение. Заслужава си да посетите и остров Маратониси, който се намира в средата на залива Лаганас. Не единствено формата му припомня на костенурка, само че той е и едно от местата, където гнездят фамозните огромните морски костенурки карета-карета, които през днешния ден са заплашен от изгубване тип.

Както и да решите да прекарате почивката си на Закинтос, островът ще ви изкуши и плени и с гостолюбие, страхотни морски деликатеси, узо и замайващ нощен живот. А когато и да решите да пътувате до острова това лято, с преференциални цени от единствено 58.99 лева* в този момент е идеалният миг да извършите резервация на wizzair.com. За в допълнение успокоение Wizz Air предлага на клиентите да прибавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че в случай че събитията се трансформират и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да трансформират своята резервация. Използването на тази услуга, която е спомагателна отбрана, ще даде спокойствието, от което пасажерите се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също общително припомня на пасажерите да се срещнат със строгите здравни и хигиенични ограничения, въведени от превозвача за отбрана на пасажерите и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air към този момент филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат ограничения за физическа отдалеченост, обезпечават ултра чиста среда на борда и лимитират всевъзможни ненужни обществени контакти, тъй че пасажерите на WIZZ да се усещат уверени, че пътуват безвредно до мечтаната дестинация.

Полина Госк, управител Корпоративни връзки на Wizz Air, разяснява: „ Развълнувани сме да прибавим Закинтос към софийската ни мрежа и да предоставим нова опция на българските ни клиенти за незабравима лятна отмора в обичаната Гърция! Като броим Миконос, Санторини, Ханя и Корфу, това е петият летен гръцки маршрут, който Wizz Air ще предложи от София. Ние продължаваме да бъдем мощно ангажирани с развиването на българската ни мрежа, на локалния туризъм и даването на все по-достъпни благоприятни условия за пътувания за всички. Уверени сме, че супер атрактивните ни цени до Гърция и засилените ни ограничения за сигурност ще допринесат за възобновяване на туристическия бранш. Усмихнатият екипаж на Wizz Air ви чака на борда на една от най-зелените флотилии в Европа. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР