Нискобюджетният превозвач на Луфтханза Eurowings започва да лети от и

...
Нискобюджетният превозвач на Луфтханза Eurowings започва да лети от и
Коментари Харесай

Нискобюджетната Eurowings започва да лети от и до София

Нискобюджетният транспортьор на " Луфтханза " Eurowings стартира да лети от и до София от идната седмица като билетите към този момент са в продажба, оповестява " Капитал ". Полетите към този момент са от и до Щутгарт и Дюселдорф от Терминал 1.

Компанията оповестява, че предлага полети до над 200 дестинации, измежду които и далечни като Куба, Тайланд, Съединени американски щати.

Eurowings е част от групата на Lufthansa като неин нискотарифен транспортьор. Компанията развива активност от 1993 година, а централата й се намира в Дюселдорф. След злополука през 2015 година " Луфтханза " задейства проект за заменянето на Germanwings с Eurowings, като мрежата на двете компании се сля под марката Eurowings.

Полетите до София са поредна крачка от страна на авиопревозвача за агресия в Югоизточна Европа. Като част от развиването си в района тя откри и база в Прищина, Косово, като базира там аероплан. В Хърватия самолетната компания има полети до седем летища. В Босна и Херцеговина лети до Сараево и Мостар. В Гърция дестинациите са 12.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР