Ниският курс на лирата и примамливите оферти привлякоха хиляди българи

...
Ниският курс на лирата и примамливите оферти привлякоха хиляди българи
Коментари Харесай

Множество българи ще посрещнат 2019-а в Турция


Ниският курс на лирата и примамливите предложения привлякоха хиляди българи да посрещнат Новата година в Турция. Представители на огромни туристически организации изясняват, че има растеж на интереса към новогодишни пакети в Турция по отношение на предходната година.

Зорница, дружно със брачна половинка и 10- годишният си наследник са избрали да посрещнат 2019 година в Турция,за трети път. За новогодишните празници избрали хотел,  който работи целогодишно.

Управители на туристически организации изясняват, че ползата към посрещане на Нова година в Турция е бил постоянно огромен, само че тази година има спомагателен интерес и поради ниския курс на турската лира.

„ Разстоянието не е било причина клиентите да се отхвърлят. Посрещат и в Анталия. Пътуването си е изключително с рейс или със личен превоз същинско предизвикателство ”, сподели Севдалина Атанасова, шеф туристическа организация.

 Освен от хотела, множеството им клиенти се интересували от опцията за извършване на покупки поради ниската лира.

„ Повечето хора желаят да имат и опция да пазарят, оглеждат къде тъкмо се намира  хотелът, надлежно дали е наоколо до мол или дали е наоколо до пазар ”, изясни  Мира Мъртън, туристически сътрудник.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР