Ниският курс на лирата и примамливите оферти привлякоха хиляди българи

...
Ниският курс на лирата и примамливите оферти привлякоха хиляди българи
Коментари Харесай

Хиляди българи ще посрещнат Нова година в Турция

Ниският курс на лирата и примамливите предложения привлякоха хиляди българи да посрещнат Новата година в Турция. Представители на огромни туристически организации изясняват, че има растеж на интереса към новогодишни пакети в Турция по отношение на предходната година, предава Нова Телевизия.

Зорница, дружно със брачна половинка и 10- годишният си наследник са избрали да посрещнат 2019 година в Турция, за трети път. За новогодишните празници избрали хотел, който работи целогодишно.

„ Изобщо не стои тази алтернатива, защото тук цените са два пъти по-скъпи, в сравнение с едно първокласно пътешестване до Анталия ще ни коства. Хотелът е целогодишен, всички улеснения са разполагаем на гостите цяла година и няма да имаме никакви проблеми. Отделно обслужването в Турция постоянно е било на високо ниво”, изясни Зорница Мешкова.

Управители на туристически организации изясняват, че ползата към посрещане на Нова година в Турция е бил постоянно огромен, само че тази година има спомагателен интерес и поради ниския курс на турската лира.

„ Разстоянието не е било причина клиентите да се отхвърлят. Посрещат и в Анталия. Пътуването с рейс или със личен превоз е същинско предизвикателство”, сподели Севдалина Атанасова, шеф туристическа организация.

Освен от хотела, множеството им клиенти се интересували от опцията за извършване на покупки поради ниската лира.

„ Повечето хора желаят да имат и опция да пазарят, оглеждат къде тъкмо се намира хотелът, надлежно дали е наоколо до мол или дали е наоколо до пазар”, изясни Мира Мъртън, туристически сътрудник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР