Ниските температури са почти при нас, можем единствено да си

...
Ниските температури са почти при нас, можем единствено да си
Коментари Харесай

Пухкави палта, които трябва да имаме и как да ги носим?

Ниските температури са съвсем при нас, можем само да си подарим някой хубав тоалет и да изглеждаме зашеметяващо даже в студеното време. Пухкавите палта са страховит метод да сме топло облечени и да изглеждаме почтени за международните фешън сцени. Можете да изберете еко кожа или вълнена материя и да се развихрите в визиите си за тоалети и съчетания. Ако сте познавач на красивите облекла добре е да се сдобиете с най-малко две такива пухкави находки - за спортни тоалети и за елегантни визии.

Късите палта с косъм са добър компромис, който евентуално ще се впише и в елегантния, и в спортния тоалет. Може би множеството от нас знаят, че щом сме избрали такова палто, евентуално ще желаеме то да бъде акцент в облеклото ни и би трябвало да бъде съчетано с по-изчистени облекла. Отлично върви в комбинации с черни блузи, да вземем за пример такива с яка вид костенурка, и панталон както и с телесните и кафяви облекла, които имаме в дрешника си.

В градската ежедневна визия изберете дребна чанта като аксесоар , в случай че сте излезли с пухкавото си палто. Така ще избегнете натрупването на прекомерно доста размер и вероятността да прекалите с огромните пропорции в горната част на тялото си. За предпочитане е да комбинирате с панталон с прави крачоли и панталон, който акцентира най-тясната част на краката.

Елегантните палта нормално съчетават натурален косъм или вълнена материя с кашмир или различен плат без релеф, с изчистена конструкция. В избора си на стилно палто е добре да предпочетете класика в цветовете и моделите. Спрете се на палто, което е съвсем до коляното и даже малко под него, в случай че търсите по-шик тоалет.

Пухкавите елечета претърпяха своя пиков миг на новост преди години, само че истината е, че за тях постоянно ще има място на стилната сцена. В разнообразните им цветове и форми можете да се възползвате за основаване на ежедневни тоалети за уикенд в града или разходка с другари.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР