Ниската самооценка е специфичен психологически проблем, който изисква корекция, включително

...
Ниската самооценка е специфичен психологически проблем, който изисква корекция, включително
Коментари Харесай

Това са зодиите с НАЙ-ниска самооценка

Ниската самокритика е характерен психически проблем, който изисква промяна, в това число благодарение на психолози. А някои знаци на зодиака се сблъскват с нея доста по-често от други.
Риби
Рибите са типичен образец за " недолюбвано дете ". Да, в детството те имат потребност от доста повече внимание, в сравнение с другите деца. Вродената емоционалност и обезверената потребност от утвърждението на околните не понижават през годините. И в случай че родителите вземат това поради във възпитанието на детето си, тогава нещата може да се трансформират. Жалко е, че това рядко се случва, което провокира извънредно ниско самочувствие на хората, родени под знака на Рибите.
Телец
Трудно е да си представим, само че хладният и съвсем постоянно сполучлив Телец в действителност страда от ниска самокритика. Упоритостта му и правилото: " Не чувам никого! ", внезапна опозиция против всевъзможни промени, несъразмерен акцент върху персоналния комфорт - всичко това характеризира хората, които не желаят за следващ път да се сблъскат с психотравматични обстановки, затова, изцяло се затварят в себе си.

И всичко нормално се случва заради обстоятелството, че в детството Телецът е доста друг на външен тип от другите деца и юноши. Те са по-големи, чертите на лицето им са по-груби, а наднорменото тегло постоянно се следи измежду представителите на тази зодия. Това постоянно води до насмешки в профил. И ставайки по-възрастен, Телецът или се помирява със личните си характерности и се научава да ги обича, или желае да ги поправя. Фитнес, по-здравословен метод на живот, прецизна диета - всичко това изисква пари, тъй че Телецът няма различен избор, с изключение на да стане сериозен към себе си и да не се харесва. Успешен, само че към момента нерешителен във външния си тип и персоналната си прелест.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР