Ниската избирателна активност се дължи на това, че хората не

...
Ниската избирателна активност се дължи на това, че хората не
Коментари Харесай

Антоний Тодоров: Ниската избирателна активност се дължи на това, че хората не се интересуват от Европа

Ниската изборна интензивност се дължи на това, че хората не се интересуват от Европа. Европа просто не им е забавна и това е нещо, върху което си коства да се замислим. Това сподели проф. Антоний Тодоров по Българска национална телевизия.
Когато интензивността е ниска, това сподели, че няма проблеми. Активността е ниска освен у нас, а и в други страни, което значи, че няма драма. Лошият миг е, че нашите жители не желаят да бъдат дейни. Това специалистът Ивайло Дичев.

,,Завърши една извънредно нападателна акция, в която имаше политически партии, които отхвърлиха да влязат в диалога за Европа, тъй като щяха да излязат неуместно на фона на европейския дневен ред. За жал имаше и спекулиране със страховете на хората``, показа политологът доцент Антоний Гълъбов.

Според проф. Росен Карадимов ниската изборна интензивност е добра за твърдите ядра.,,Благодарение на двете огромни партии беше конфискуван терен, който не разреши да се появи крайнодесен състезател, по тази причина и у нас нямаше такава интрига``, уточни той.

,,Не успяхме да убедим българите че това, което се случва във Франция, Германия, Холандия, Англия директно визира България``, сподели още проф. Карадимов.

Социалният антрополог Харалан Александров също изрази мнението, че ниската изборна интензивност облагодетелства твърдите ядра на партиите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР