Ниска избирателна активност на предсрочния вот днес. С около 4000

...
Ниска избирателна активност на предсрочния вот днес. С около 4000
Коментари Харесай

Хасан Азис: България се нуждае от диалог и сядане на масата

Ниска изборна интензивност на предварителния избор през днешния ден. С към 4000 по-малко са гласувалите в Община а прогнозните резултати слагат Движение за права и свободи на пето място от партиите, влизащи в Народното събрание, без да се регистрира резултат от изборите в чужбина.

Изборните резултати са мотив не за персонални нападки, а опит да прочетем посланието на гласоподавателите. То за повторно тази година е за смяна на модела на едноличното ръководство, който имахме до момента, разяснява пред Българска национална телевизия, зам.-председател на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали.
 В Движение за права и свободи удовлетворени от предварителните резултати от изборите В Движение за права и свободи удовлетворени от предварителните резултати от изборите
Хасан Азис от Движението за права и свободи благодари на всички гласоподаватели от страната и чужбина, по тази причина че са преодолели страха си и с...

България се нуждае от разговор и сядане на масата, безапелационен е той. Избирателите чакат партиите да седнат на масата, а не да се отхвърлят едни други, добави Хасан Азис.

Още на предишните избори декларирахме, че сме подготвени за държавно управление, което да стартира да работи и да извършва задачите и целите на страната ни, сподели още Хасан Азис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР