Нищо срамно няма, ако в България се е появил коронавирус

...
Нищо срамно няма, ако в България се е появил коронавирус
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Доверете се на лекарите и експертите, които говорят!

 " Нищо срамно няма, в случай че в България се е появил ковид при този голям трафик и придвижване на хора ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след изключителната среща на спешния щаб за ковид.

" Нямаме потвърден случай на български жител или чуждестранин жител в България с ковид ", разясни проф. Венцислав Мутафчийски.  " Ей, какъв брой съжаляваш, че няма. Измислете един, че имаме, с цел да спрем да съжаляваме, че единствено в България нямаме, това очевидно ви нервира ", обърна се към шефа на ВМА министър-председателят. 

Бойко Борисов разпореди на спешния щаб да дава всекидневен брифинг и в 17 часа. " Хората да не се подлагат на суматоха, основава се една нервност, купуват се храни. Доверете се на лекарите и специалистите, отвън политиците, които приказват ", съобщи още той. " По най-бързия метод да се задейства зареждането на маски и дезинфектант, да няма дефицит. По най-бързия метод да може хората да си вземат алкохол, през днешния ден могат да взимат колкото им би трябвало. Чакам от щаба да кажат дали всеобщите прояви да ги забраняваме, дали да предлагат нещо. Казват, че липсват дизенфектанти и алкохол заради голямото количество, което се харчи. Разпоредил съм 100 000 литра алкохол от държавния запас да се деблокират ", разяснява министър-председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР