„Нищо скандално не виждам в Нора. Аз много я харесвам.

...
„Нищо скандално не виждам в Нора. Аз много я харесвам.
Коментари Харесай

Дилов-син със скандални разкрития за зверския бой между Нора и Кулагин

„ Нищо скандално не виждам в Нора. Аз доста я одобрявам. Тя е един от най-забавните персонажи в състезанията плеймейт до момента “, с тези думи един от уредниците на „ Мис Плеймейт “ Любен Дилов-син отбрани Недкова в предаването на Милен Цветков. Дилов-син разяснява поредицата от безобразно тъпи и дебелашки изцепки на Нора, на които се нагледаха феновете тази седмица в предаването „ Черешката на тортата “, където тя бе един от участниците.

„ Това, че ще пращаме плеймейтките на психотест и инспекция на правописа беше смешка “, безапелационен бе Дилов-син , който обаче не отхвърли, че постоянно при мераклийките има хубост и разсъдък съчетани в едно.

Цветков пък реши да продължи тона му с коментара, че „ съблазън и разсъдък на едно място не може. Това може да е единствено при нас “.

„ Аз обаче не разбирам за какво се нахвърлиха върху Нора. Това бе първата й обществена изява – тотално беше спечена, стресната и обезпокоена. Трябва да призная, че аз бях в ресторанта, където тя направи вечерята си. Факт е, че това момче, което му забравих името, Калугин или както се споделяше тъкмо, доста я дразнеше. Доколкото разбрах Нора ужасно го е набила с някаква часа. Той викал полиция, станали дандании и спрели фотосите “, разясни Любен.

Той бе безапелационен, че това „ момче доста я ядосваше, само че добре, че не демонстрираха по малкия екран този непредумишлен и ужасно същински пердах “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР