Нищо секретно няма в чата между президента Румен Радев и

...
Нищо секретно няма в чата между президента Румен Радев и
Коментари Харесай

Радев: Няма да подкрепя бизнес, който дебелее от обществени поръчки в нарушение на всички правила

Нищо секретно няма в чата сред президента Румен Радев и обвинения предприемач Пламен Бобоков , което елементарно може да се потвърди, в случай че прокуратурата го покаже в целокупност, ще се види, че в диалога няма нищо неправилно. Това съобщи президентът пред публицисти във Велико Търново.
„ Единственият метод прокуратурата да покаже, че не работи селективно и манипулативно под нечий диктат, е да разгласява цялостния чат. В противоположен случай ще стане ясно, че се режисира следващият медиен скандал към президентството, с цел да се отвлече вниманието от там, където са тежките проблеми в ръководството на страната “, разяснява Радев.
Той означи, че.
„ Какво вършат непознатите посланици в България – при всяка среща те упорстват и отстояват правата на своя бизнес в България. Президентите какво вършат – промотират линията на своя експортно насочен бизнес. (…) Винаги когато мога и когато отсрещната страна разрешава, вземем със себе си огромна бизнес делегация “, изясни президентът.
„ Аз споделям по разнообразни способи. Много хора желаят среща с мен, желаят поддръжка “, добави той.
Румен Радев означи, че с държавното управление ще има спор, до момента в който проблемите не се вземат решение с „ бистрота на решенията, отговорност, заличаване на корупцията, стимулиране на бизнеса “.
„, безапелационен беше Румен Радев, представен от bTV.
Той акцентира, че неналичието на следствие на „ фрапиращите злоупотреби “, стигнали до международните медии и интернационалните служби, демонстрира едно: „ Държавното обвиняване е подменило конституционната си задача с тази да обезпечава безотговорност на корупцията по високите етажи на властта “.
По отношение на проблема с храма „ Света София “ в Истанбул и желанието на турската власт той още веднъж да стане джамия, Радев означи, че няма по какъв начин да се месим в работата на съда в южната ни съседка, само че „ Света София “ би трябвало „ да стане едно място за културна непосредственост, за духовно единство и непосредственост на културите, само че да не се протяга ръка на историята на тази черква “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР