Нищо от въпросите на юридическата защита на Кубрат Пулев за

...
Нищо от въпросите на юридическата защита на Кубрат Пулев за
Коментари Харесай

Комисията в САЩ не е искала да вземе под внимание поведението на Джени Суши извън целувката

Нищо от въпросите на юридическата отбрана на Кубрат Пулев за държанието на Джени Суши преди и след мача на българина с Богдан Дину не е било разрешено да бъде коментирано пред Атлетическата комисия на Калифорния. Това стана ясно от репортаж на Нова телевизия, а българинът беше осъден с лишаване на лиценза за бокс в Съединени американски щати за шест месеца.
Самата Суши се оплака, че приятелката на Кубрат - Андреа, я е тормозила онлайн, с реплики и е безапелационна, че поради такава форма на тормоз да вземем за пример има доста младежи в целия свят, които страдат. Засега Суши не мисли да води гражданско дело за парично обезщетение против Кубрат, само че това решение може и да бъде променено в бъдеще.
Самият Пулев разяснява, че въпросите за държанието на Суши е трябвало да бъдат взети под внимание. Припомняме, че брат му Тервел пусна видео по какъв начин " репортерката " танцува в скута на мъж от компанията на Кубрат. Боксьорът ни сподели, че ръце няма да целува и няма да се моли и извинява на Суши, до момента в който тя повярва, откакто към този момент се е извинил за държанието си.
Относно възможния мач със суперзвездата на професионалния бокс в най-тежка категория Антъни Джошуа, Пулев сподели, че има вяра, че подобен мач сигурно в миналото ще има. Той изрази страдание, че шансът това да се случи през лятото си е отишъл.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР