Нищо няма да последва от експертизата на записите, за които

...
Нищо няма да последва от експертизата на записите, за които
Коментари Харесай

Бивш вътрешен министър: Нищо няма да последва от експертизата на записите

" Нищо няма да последва от експертизата на записите , за които се твърди, че са с гласа на премиера. " Това сподели за Радио " Фокус " някогашният вътрешен министър, а в този момент юрист Емануил Йорданов.
" Първо би трябвало да излезе някаква експертиза за Мишо Бирата. След това би трябвало да излезе експертиза от записа на премиера в дома му в Банкя, от който излезе паметния израз: " ти си го избра ", по адрес на Сотир Цацаров, чак по-късно може да чакаме нещо сегашните записи да се появи. Иначе, в случай че митингите бъдат сполучливи може да имаме малко повече оптимизъм за изясняване на истината в тези случаи ", разяснява той.
Неслучайно хората по площадите желаят оставките на премиера и на основния прокурор Иван Гешев , сподели още Емануил Йорданов и изясни, че симбиозата сред двамата е доста мощна.
Управляващите разчитат на отпускарския интервал и се пробват да омаловажат митинга, без да си вършат сметка, че идват месеци, в които техните издънки, които са причина за митингите, няма да спрат.
По думите му актуалната обстановка припомня на началото на перестройката в Съветския съюз, когато Тодор Живков е излязъл и декларирал: " Сега ще се наведем и в случай че ни отмине вятърът няма да се преустройваме, в случай че не ни отмине, ще се наложи да се преустроим ".
" Трябва да има граница и в персоналните диалози на обществените фигури на високо равнище. ",допълни още Йорданов. 
" Все отново човек би трябвало да се преценява с тези неща. Той би следвало да бъде образец за нацията по някакъв метод. Всички знаем, че нашият министър председател е занаятчия на изящната книжовност. Наскоро внесе неидентифициран " Шинел " в романа " Братя Карамазови ". В този смисъл вместо Бойко, може да го назоваваме Хайку на японските тристишия ", разяснява той.
Емануил Йорданов изясни, че формираното досъдебно произвеждане за закононарушение по член 339а от Наказателен кодекс, касае противозаконното потребление на записи, добити със специфични разследващи средства.
Бившият вътрешен министър сподели още, че трафичните данни на мобилните ни телефони, с които Министерство на вътрешните работи разполага, не съдържат текста на диалозите, които водим. Те демонстрират единствено от коя клетка е сбъднат диалога и с кого. Това е по този начин, с цел да може да бъде открито местоположението на разположение, сложено под карантина, поради новия ковид .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР