Нищо ново не се случи в залата на спортен комплекс

...
Нищо ново не се случи в залата на спортен комплекс
Коментари Харесай

Възраждане 2020 продължава с разгромите, вкара 7 гола на Левски Раковски

Нищо ново не се случи в залата на състезателен комплекс ДИТ в Драгалевци! Отборът на Възраждане 2020 (родени 2010 година) продължи головото си шоу в шампионата на Футбол 7 в София. Без никакво напрежение дребните гении на треньора Йордан Димитров разгромиха със 7:0 Левски Раковски, като пропуснаха най-малко двойно повече чисти положения и уцелиха на 5 пъти гредите.

Възраждане 2020 стартира малко сковано мача и през първата третина стигна единствено до един гол, дело на десния халф-бек Йоан Крумов след чудесна асистенция на капитана Ясин Сали. Малко след началото на втората част Сали направи 2:0 и с това успокои дефинитивно почитателите на Възраждане 2020.

До края на мача дейностите през по-голямата част се развиваха пред и в наказателното поле на Левски Раковски и в последна сметка се стигна до 7:0. Головете за Възраждане 2020, който е безапелационно най-резултатният тим в шампионата на Футбол 7, вкараха още един път Йоан Крумов, Мартин Миладинов - 2, Адриян Петров - Легендата и Пресиян Павлов. Особено атрактивно бе попадението на Павлов, който с удар отвън пеналта прати неспасяемо топката в сглобката на левия горен ъгъл на вратата на Левски Раковски. Това бе и негов първи гол в формален мач за Възраждане 2020.

" Заиграхме на равнище едвам през третата част, само че съм удовлетворен от представянето на децата. Този тим има голям капацитет и той ще се разкрива в идващите месеци и години ", съобщи след мача треньорът Йордан Димитров. Зрителите бяха безапелационни, че той е съумял да построи доста футболни качества и привички в децата и по тази причина те безусловно " мачкат " на терена своите противници.
 Възраждане 2020 с нова гръмка победа, разгроми дубъла на Славия с 5:0
Възраждане 2020 с нова гръмка победа, разгроми дубъла на Славия с 5:0

Малките гении на Йордан Димитров, който е считан за един от най-хубавите ни млади експерти, демонстрираха извънредно вярна в тактическо отношение игра
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР