Нищо не знам. Мен да ме издирват? Никой не ме

...
Нищо не знам. Мен да ме издирват? Никой не ме
Коментари Харесай

Васил Божков отрича да е издирван, готов да съдейства по всяко време

„ Нищо не знам. Мен да ме търсят? Никой не ме търси, никой не ми се е обаждал. Това съобщи пред БГНЕС Васил Божков във връзка появили се по-рано информации в някои медии, че е избягал от България още в неделя и ще се търси от Интерпол. „ Не знам какво се случва. Като схвана, може би ще разясня. На разположение съм на органите по всяко едно време “, акцентира Божков.

Припомняме, че полицейска и прокурорска инспекция има в централата на „ Нове холдинг ”, благосъстоятелност на Васил Божков. Сградата се намира на улица „ Московска ”, близо до храма „ Свети Александър Невски ”. Полицейска акция има в офис на Националната лотария на улица „ Фритьоф Нансен “ в столицата. Прокурори и полиция влязоха рано тази заран в Държавната комисия по хазарта, има арестувани. Акцията е под управлението на Спецпрокуратурата, само че детайлности за нея не се оповестяват. По същото време има инспекции и в някогашната резиденция в парк „ Витоша “, за която също се счита, че е обвързвана с предприемача. 

Акциите започнаха на фона на предстоящото през днешния ден гласоподаване на измененията в Закона на
хазарта, които в това време бяха признати на първо четене в Народното събрание, предвиждащи одържавяване на лотарийните игри

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР